Hvem kan få permanent makeup?

 

 

Hvem kan få permanent makeup?

 

I princippet er permanent makeup egnet til alle, men personer som kan nikke genkendende til følgende, kan især have meget stor glæde af permanent makeup:

 

* Manglende eller begrænset hårvækst ved bryn og vipper
* Asymmetriske bryn og/eller dårlig form på det naturlige bryn
* Asymmetriske og/eller manglende pigment i læber og/eller udvisket læbekontur
* Hareskår/læbe spalte
* Allergi over for kosmetik
* Usikre hænder
* Brugere af briller og/eller kontaktlinser
* Alopecia
* Før og efter kemobehandling (læge erklæring er påkrævet)

 

Der kan selvfølgelig være mange andre årsager til at man ønsker permanent makeup, end det som er remset op ovenfor, dette er blot for at nævne nogle få. Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man modtager behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede kandidater til permanent makeup, du kan læse de mest almindelige kontraindikationer der er tale om, herunder:

 

* Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
* Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
* Ichtiosis (Hudsygdom)
* Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
* Tendens til keloid ardannelse
* Lupus (reumatisk sygdom)

 

Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling og derfor er det vigtigt at du oplyser din behandler om dit helbred, således at behandleren kan råde og vejlede dig korrekt. Se eksempler på forbigående kontraindikationer herunder:

 

* Gravid og/eller ammende
* Herpes/forkølelsessår
* Brug af Roaccutane
* Brug af Kortokosteroider
* Betændelsestilstande i kroppen
* Feber
* Hormonforstyrrende præparater

 

Udover det oplyste ovenfor, har jeg en meget klar behandlings politik på andre områder også, dette er for at beskytte mig selv, men lige så meget for at beskytte dig, som kunde, og for at undgå eventuelle misforståelser og/eller dårlige oplevelser i behandlingsforløbet.

 

Som udgangspunkt behandler jeg ikke på kunder, der ikke er korrekt og grundigt informeret omkring hvad permanent makeup er, eller på kunder der mangler forståelse for den proces som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages op til overvejelse inden man vælger at modtage behandling.

 

Jeg behandler heller ikke, hvis jeg fornemmer, at du som kunde, er usikker ifht. behandlingen og ikke har tillid til min faglighed, professionalisme samt mine færdigheder/kompetencer indenfor permanent makeup.

 

Jeg afviser også at behandle kunder som har urealistiske forventninger til det resultat der kan opnåes med permanent makeup samt kunder der ønsker at få bryn eller læber som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper.

 

Såfremt at man har fået udført behandling et andet sted tidligere, skal der altid foregå en konkret vurdering fra min side, hvor jeg klarlægger om jeg mener at jeg kan forbedre det resultat der allerede er lavet. Dette kan ske, ved at komme til konsultation forinden, eller ved at sende mig tydelige billeder, som jeg kan vurdere ud fra.