fbpx
Top

Om Mig.

Mit navn er Sandra og jeg er ejeren af PMU By Sandra, som jeg åbnede i 2016. Det hele startede da jeg lejede mig ind hos klinik Rude som permanent makeup artis, lige i hjertet af Aalborg. Sidenhen har jeg fået mit eget sted, som ligger i et lækkert lokale tæt ved fjorden i Nørresundby. 

Jeg er oprindeligt uddannet kosmetolog i 2011 og stats autoriseret fodterapeut i 2014. Min passion har altid været i skønhedsbrancen og efter at have hørt om Elite Scandinavia, valgte jeg at uddanne mig til mikropigmentist, hvor jeg sidenhen har haft fuld fokus på permanent makeup. Hos Elite Scandinavia  blev jeg undervist og uddannet af Danmarks dygtigste micropigmentist Majken Villefrance, med stort ros med på vejen. 

Jeg har sans for skønhed og æstetik, og ikke mindst detaljer. Jeg er perfektionist, og jeg bestræber mig altid på at skabe naturlige resultater, der fremhæver dine naturlige træk og skønhed.

Mit faglige fundament sikre dig en professionel behandling og et godt håndværk, hvor du er i trygge hænder.

Permanente øjenbryn kan hjælpe dig med at indramme dit ansigt, fremhæve og åbne dine øjne. Flotte bryn skaber karakter til ansigtet og forstærker dit udtryk.

Behandlinger

Permanent Makeup

Eye Brow

Eye Liner